Komt 16 mei naar onze ledenbijeenkomst!

We willen jullie weer graag zien! Stichting Toneelhuis Limburg nodigt haar leden daarom van harte uit voor onze ledenbijeenkomst op maandag 16 mei in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Na een lange en zware periode willen we jullie meenemen in onze plannen voor de komende tijd en willen we jullie laten zien wat er tot nu toe gerealiseerd is.

 

Dat doen we dus op maandag 16 mei in het Café Yask van de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Jullie zijn vanaf 19.00 uur welkom, waar dan een drankje en een hapje staat te wachten. We willen iedereen de gelegenheid geven om elkaar weer eens te spreken of te ontmoeten. Om 19.30 uur trappen we af met onze presentatie. Onze vrienden van OPENDOEK Vlaanderen zijn ook aanwezig en zullen het woord tot jullie richten over onze samenwerking. Daarnaast lichten we onze plannen voor TheaDOOR! en de Denktank toe, stelt onze nieuwe projectcoördinator Britt Mooren zich aan jullie voor en wordt onze nieuwe website aan jullie verder uitgelegd. Uiteraard is er genoeg ruimte om jullie vragen te beantwoorden en met elkaar van gedachten en ideeën te wisselen. We kijken er naar uit om jullie te zien!

 

Wat praktische informatie:

· Wanneer: maandag 16 mei

· Waar: ECI Cultuurfabriek Roermond, ECI 13, 6041 MA, Roermond

· Tijd: inloop 19.00 uur. Start om 19.30 uur. Eindigt om 21.00 uur.

 

Deze uitnodiging geldt voor maximaal twee personen per aangesloten lid van Toneelhuis Limburg. We vragen jullie om je uiterlijk woensdag 11 mei aan te melden via een formulier dat iedere aangeslotene in de mail ontvangt. We hopen velen van jullie te zien! Drankjes en hapjes zijn gedurende het programma op rekening van Toneelhuis Limburg; na 21.00 uur zijn consumpties voor eigen rekening.

 

Tot 16 mei!

Team en bestuur Toneelhuis Limburg