LID ZIJN VAN TONEELHUIS LIMBURG?

Toneelhuis Limburg kent vier vormen van lidmaatschap:

 

1. Toneelgezelschap (Vereniging/Stichting)
Zijn jullie een amateurtoneelgezelschap (vereniging of stichting) of ben je cultureel professional die actief is op het gebied van amateurtoneel? Dan betaal je per kalenderjaar €75,- en kun je als lid gebruikmaken van onze diensten: Kennis, Netwerk, Communicatie en Reductie.

 

Meld je hier aan als toneelvereniging.

 

2. Regisseur

Ben je als individu actief in het amateurtoneel in Limburg (bijvoorbeeld als regisseur of tekstschrijver) en heb je behoefte aan ondersteuning? Dan betaal je €20,- per kalenderjaar en kun je als vriend van Toneelhuis Limburg gebruikmaken van onze diensten: Kennis, Netwerk, Communicatie.

 

Meld je hier aan als regisseur.

 

3. Theaterpodium of culturele instelling
Theater, podium, kunstencentrum of andere culturele instelling? Dan betaal je per kalenderjaar €75,-. Als partner heb je daarmee toegang tot de diensten Netwerk en Communicatie.

 

Meld je hier aan als culturele instelling.

 

4. Individueel lid
Draag je amateurtoneel in Limburg een warm hart toe? Word dan donateur! Je ontvangt dan onze nieuwsbrief en uitnodigingen voor evenementen van Toneelhuis Limburg.

 

Meld je hier aan als individueel lid.

 

VOORWAARDEN
Het lidmaatschap loopt van 1 januari of vanaf de datum van betaling lidmaatschap tot en met 31 december van het betreffende kalenderjaar.
 
Een individu kan het hele jaar door lid worden. Het lidmaatschapsbedrag blijft hetzelfde. 
 
Het lidmaatschap voor een amateurtoneelvereniging bedraagt €75,- Indien het lidmaatschap niét opgezegd wordt voor 1 oktober, wordt het lidmaatschap automatisch verlengd voor het daaropvolgende kalenderjaar.
 
Lidmaatschapsgeld kan uitsluitend voldaan worden via automatische incasso. Bij het aangaan van een lidmaatschap wordt uw emailadres gelinkt aan de ledenlogin op de website van Toneelhuis Limburg. Hiermee kunt u inloggen en werken in deze digitale omgeving. Dit geldt niet voor Donateurs.
 
De verantwoordelijkheid voor het up-to-date houden van uw ledenlogin ligt bij het lid.